Το έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος Γιώργος Σαριάνογλου στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κατ’ επανάληψη εκλεγμένου και έμπειρου στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Γιώργου Σαριάνογλου.

 

Στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της πρωινής συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, για τα απαιτούμενα έργα και τις ελλείψεις βασικών υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου ως προς την ανάπτυξη της θεματικής «ΥΠΟΔΟΜΕΣ» στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού, (δείτε στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα www.dimoskardiasmas.gr) πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του πρώην Αντιδημάρχου και Προέδρου Κοινότητας κ. Γεώργιου Σαριάνογλου .

 

Η υποψηφιότητα ενός καλού γνώστη των αυτοδιοικητικών της περιοχής δράσης του και όχι μόνο, με πολυετή ενεργή εμπλοκή και συνεισφορά στην τοπική κοινωνία στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», επισφραγίζει ξεκάθαρα τη δυναμική που έχει το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού σε τοπικές προσωπικότητες ευρείας αποδοχής. Εκτός από το ήθος και την καλή γνώση των αυτοδιοικητικών διεργασιών, η άμεση εμπειρία και η πλήρη γνώση των αναγκών καθώς και της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, αποτελεί εγγύηση για τους Δημότες οι οποίοι πάντα έχουν επιβραβεύσει στις πρώτες θέσεις εκλογής τον κ. Γιώργο Σαριάνογλου, ο οποίος καθημερινά στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και επέλεξε να συνεχίσει το έργο του με τη Νίκη των Δημοτών του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο πλευρό του κ. Νίκου Γεωργάκου .

 

 

 

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ. Γιώργος Σαριάνογλου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

 

« Είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου με τον Υποψήφιο και τον επόμενο Δήμαρχο του Δήμου Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο. Είμαι Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» που κάνει τη μεγάλη διαφορά στην ποιότητα, στο ήθος αλλά κυρίως στο επίπεδο γνώσης, κατάρτισης και εμπειρίας ως μία πολύ καλά δομημένη και δεμένη ομάδα σε άριστη μεταξύ μας συνεργασία αλλά και σε καθημερινή συνεργασία με τους Δημότες. Για ένα ενεργό Δημότη, με πολυετή εμπειρία και δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως τυγχάνει να είμαι, η μη ενεργή συμμετοχή, ίσως στις πιο κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές για τον τόπο μας σε μία πολύ κομβική και δύσκολη γενική περίοδο, θα αποτελούσε την άρνηση της πολυετούς εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης που δείχνουν τόσα χρόνια στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μου και που έχω το καθήκον να τους υπηρετώ για το καλύτερο του τόπου μας.

 

Ο Δήμος Πρέβεζας δεν έχει άλλο ή μάλλον καλύτερα καθόλου πλέον χρόνο για χάσιμο και ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες αυτό το νιώθουμε στο πετσί μας. Τα επόμενα έτη αποτελούν πρόκληση ανάπτυξης και εξωστρέφειας μέσα από μία δυναμική διακυβέρνηση αξιοποίησης και αφύπνισης κάθε παραγωγικής δημοτικής δυναμικής, αιρετής και μη. Πιστεύω ότι η πρόταση της Νίκης των Δημοτών του Συνδυασμού του Στρατηγικού Σχεδιασμού και της ποιοτικής ομάδας του Νίκου Γεωργάκου που κάνει την αισθητή διαφορά, αποτελεί το μονόδρομο ώστε ο «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» να λειτουργεί ορθά, αποδοτικά, με μετρήσιμο και ποιοτικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των Δημοτών σε κάθε γωνιά, γειτονιά, οικισμό και χωριό του Δήμου μας .»

 

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Σαριάνογλου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

 

Ο κ. Γιώργος Σαριάνογλου γεννήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Νέα Σινώπη της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου το 1967 όπου ζει και διατηρεί την προσωπική του επιχείρηση . Είναι νυμφευμένος με δύο παιδιά. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1995 ως Πρόεδρος της Κοινότητας Νέα Σινώπη έως και 1998 όπου και ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Ζαλόγγου. Μετά τις Δημοτικές Εκλογές το 1998 επιτέλεσε Αντιδήμαρχος έως και το 2002. Από το 2002 έως το 2006 ήταν πρώτος πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος όλων των συνδυασμών. Από το 2010 έως και το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέας Σινώπης καθώς και συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 (στο συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής) στις οποίες παρόλο την 5ης θέση που έλαβε στο σύνολο όλων των συνδυασμών δεν εξελέγη εξαιτίας του εκλογικού μέτρου.

 

 

 

error: Content is protected !!