Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου”

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης εγκαινίασε χτές βράδυ υπο συνεχή βροχή το εκλογικό κέντρο της παράταξής του ‘’Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου’’ στην πόλη της Πρέβεζας.

 

Περιστοιχιζόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου καθώς και από τους υπόλοιπους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του. Έκανε ένα απολογισμό της θητείας του καθώς και σύντομη παρουσίαση των κυριότερων έργων που ολοκληρώθηκαν ή που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού.

Ειδικά για την Π.Ε Πρέβεζας , ανέφερε ότι έχουν δαπανηθεί μέχρι τώρα πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ που αφορούν έργα σχετικά με το οδικό δίκτυο, τις αποχετεύσεις, τους βιολογικούς καθαρισμούς των ακτών, την ανέδειξη των πολιτιστικών μνημείων της περιοχής.

 

Ο κ. Καχριμάνης έδειξε σίγουρος για την επερχόμενη εκλογική νίκη του συνδυασμού του και την ανανέωση της θητείας του προκειμένου μαζί με τους συνεργάτες του να ολοκληρώσουν το μεγαλεπήβολο έργο που έχουν αναλάβει.

 

Ένα έργο που όπως τόνισε θα βγάλει οριστικά την Ήπειρο από τον χάρτη της της υποβάθμισης και θα δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στους κατοίκους της.

 

error: Content is protected !!