Δήλωση Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη για την επανεκλογή του

Σε δήλωσή του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών του 2ου γύρου αναφέρει:

 

Η Άρτα και οι Αρτινοί αποφάσισαν, με ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή (με ποσοστό 60%) να συνεχιστεί η πορεία ανόδου που μαζί ξεκινήσαμε από την προηγούμενη θητεία! Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες για αυτή την απόφαση! Επίσης ευχαριστώ και όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αλλά έκαναν μιαν άλλη επιλογή, αυτούς που εξελέγησαν, αλλά και όσους δεν εξελέγησαν καθώς και τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε ένα συγκροτημένο και σοβαρό αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας «Αρτινών ΣυνΕργασία» για τον πολύ όμορφο αγώνα που έδωσαν. Επίσης ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες, τους εθελοντές και τους φίλους μας.

Η πραγματική μάχη για εμάς όμως ξεκινάει τώρα. Και είναι η μάχη για το μέλλον του τόπου μας. Σ΄ αυτή την μάχη το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, δεν περισσεύει κανείς.

Είναι απόλυτη δέσμευσή μου να δουλέψω, να δουλέψουμε όλοι μαζί για όλους ανεξαιρέτως. Θα είμαι ο Δήμαρχος όλων των Αρτινών. Με δουλειά και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Και θα τα καταφέρουμε!

Να είστε όλοι καλά!

 

 

error: Content is protected !!