Άρτα: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χρήστου Τσιρογιάννη

Με αφορμή τα εγκαίνια του κέντρου που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού και νυν δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, καθώς και των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού, πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Παρασκευή το απόγευμα το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία» στο κέντρο της Άρτας,

 

Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης πήρε το λόγο μετά τον αγιασμό και επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι ο συνδυασμός του αποτελεί το συνδυασμό της νίκης στις επικείμενες εκλογές και ένδειξη για αυτό αποτελεί η λαοθάλασσα των δημοτών που κατέκλυσε το εκλογικό του κέντρο, ενώ επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του απαρτίζεται από άξιους υποψηφίους που έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο τους.

 

 

Επίσης αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε στα 5 χρόνια της θητείας του, που όπως είπε και ο ίδιος ο δήμαρχος, έδωσε νέα μορφή και νέο αέρα στην πόλη της Άρτας.

 

Αυτά που τόνισε μεταξύ άλλων είναι τα εξής «Εμείς βάλαμε τις βάσεις για την Άρτα της υπερηφάνειας και της προόδου. Είναι στο χέρι μας να χτίσουμε πάνω σ΄ αυτές τις βάσεις. Για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Πάμε όλοι μαζί δυνατά και ενωμένοι! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η Άρτα αλλάζει και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας! 

 

 

 

«Ζητούμε μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή στις 26 του Μάη. Ζητούμε από τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευθούν για μια δεύτερη θητεία, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε τα έργα που εμείς οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε. Για να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, έτσι ώστε να έχουμε μια ισχυρή πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα για το Δήμο και τους συμπολίτες μας, για να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πρόοδο του τόπου μας, για να μην κάνουμε ασκήσεις …ισορροπίας και να μην γινόμαστε έρμαιο λαϊκίστικων τακτικών… Για να μην μείνει η Άρτα στάσιμη, αλλά η Άρτα μας να πάει μπροστά! Και αυτό θα γίνει μόνο εάν στη διοίκηση του Δήμου είναι η «Αρτινών Συνεργασία», διότι έχουμε δείξει ότι και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε! Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας, το έργο μας, το όραμά μας και τις προθέσεις μας και για αυτό θα μας εμπιστευθούν για μια δεύτερη θητεία. Και κοιτάζοντας τους στα μάτια τους λέμε: ότι θα τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους. Άλλωστε, τους δικαιώσαμε ήδη μια φορά. Το 2014, όταν τους κοιτάξαμε στα μάτια και τους ζητήσαμε να μας εμπιστευθούν. Και εμείς τι κάναμε; Υλοποιήσαμε πάνω από το 95% των όσων δεσμευθήκαμε! Και μάλιστα, σε μια θητεία με περιορισμό προσλήψεων λόγω Μνημονίων, Με 70% κάτω σε πόρους από το κράτος, με capital control και με την πρόσκληση για το πρώτο έργο του ΕΣΠΑ να ανοίγει 3 χρόνια αφού αναλάβαμε. Και αν με τέτοιες δυσκολίες κάναμε πάνω από το 95% των όσων δεσμευθήκαμε, άραγε, μπορείτε να φανταστείτε, τι μπορούμε να κάνουμε εάν λυθούν μόνο τα μισά από τα παραπάνω προβλήματα; Την απάντηση την αφήνω σε εσάς…».

error: Content is protected !!